Heti ebéd

Heti ebéd: 11.30-15.00 2017. November 22. (holnap) Heti ajánlat: Sült császárhús pirított burgonyával 1190.- Tökös-mákos rétes 390.- Péntekenként pontyhalászlé bográcsban 1900.- Napi menü: Tárkonyos csirke raguleves Káposztás-tészta 1190.- Tekintse meg aktuális ebédajánlatunkat!

Hírek

39. heti ajánlatunk

<<< Vissza


Sült kacsacomb főtt burgonyával és párolt lilakáposztával 1190.-@ Gyümölcsös fagylaltkehely 390.-@ Péntekenként pontyhalászlé bográcsban 1900.-


Kacsazúzapörkölt házi tarhonyával 1190.- Kajszilekváros piskótatekercs 390.-

 Kacsazúzapörkölt tarhonyával

Pecsenyekacsa zúzapörkölt tarhonyával

A zúzát alaposan megtisztítjuk, megmossuk, majd mérettől függően 2-3 darabba vágjuk. A hagymákat apróra a paprikát, paradicsomot kis kockákra vágjuk.

A zsiradékon megdinszteljük a vöröshagymát, rátesszük a fokhagymát, köményt, paprikákat, paradicsomot és 10-15 percig együtt pároljuk.
Hozzáadjuk a feldarabolt zúzát. Sózzuk, és addig pároljuk, míg a saját levét elfövi.
Megszórjuk a pirospaprikával, és mindig csak kevés vizet öntve alá fedő alatt puhára pároljuk.
Nem baj, ha többször zsírjára pirul.

A tarhonyát kevés zsiradékon arany barnára pirítjuk, felöntjük két és félszeres sós forró vízzel. Addig főzzük míg, a vizet elfövi, majd lefedjük, és 10-15 percet hagyjuk állni. Tálalás előtt villával átkeverjük.

2017.07.02

Csomagajánlat

Csapatoknak szóló ajánlatunk

Kosárlabda vagy vízilabda, esetleg kézilabda?

 

Albérlet hotelben?

Nálunk lehetséges! Lakhat hotelben albérlet áron!

Céges ajánlatunk

Pécsett kapott megbízást? Szívesen segítünk!